Doruk İlkokulu
DORUK KÖYÜ DORUK KÜME EVLERİ NO 44 GERCÜŞ / BATMAN
0 488 711 34 86 Müdür Yetkili Ahmet SİZER(05063820942)

VİZYON

Eğitim-Öğretim etkinliğinin yürütüldüğü, saygı ve sevgi temelinde iletişim ve işbirliğinin olduğu sosyal, kültürel etkinlik ağırlıklı eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak isteyen bir okul olmak.

MİSYON

Herkesin severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Okul Öncesinden başlayarak temel eğitim-öğretimi vermek için varız. Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek için varız. Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak için varız.

08:30 -14:00

Soba ile ısınmaktadır. Yakıt olarak kömür ve odun kullanılmaktadır.

Servis Bilgisi

Tepecik İlk-Ortaokulu Öğretmenlerinin kullandığı servisi ile ulaşım sağlanabilir.

Batman Merkeze uzaklığı 85 km, Gercüş İlçe merkezine uzaklığı 25 km´dir.

Dağlık

Diğer Hususlar

Öğretmenlerimiz genellikle 4 km uzaklıkta bulunan Kayapınar Beldesinde ikamet etmektedirler.Mardin/Midyat ta kalan öğretmeneler de mevcuttur.